Spaaracties

Spaar voor je 2e kaartje gratis!

We mogen er weer op uit. Heerlijk! Meer dan 300 leuke uitjes staan te popelen om je een onvergetelijke dag te bezorgen. De leukste uitjes zijn dichterbij dan je denkt. Spaar vanaf maandag 5 juli mee in de AH app of plak zegeltjes. Koop je tickets op ah.nl/uitjes.

  • Van 5 juli 2021 t/m 22 augustus 2021 ontvang je 1 AH Uitjes-zegel bij iedere 10 euro aan boodschappen.
  • Bij 4 AH Uitjes-zegels is je AH Uitjes-spaarkaart vol.
  • Met een volle spaarkaart krijg je het 2e kaartje gratis, je hebt keuze uit ruim 300 te gekke uitjes!
Meer over de Uitjes-spaaractie

Overige acties

Zomerkrasfeest

Tijdens het Zomerkrasfeest staat er met iedere kraskaart een cadeau op je te wachten. Een gratis product of een product met hoge korting. Je krijgt dus áltijd een cadeau. Wanneer je zo'n kraskaart krijgt? Bij iedere €20 aan boodschappen. Dat wordt lekker krassen voor cadeaus.


Deze actie loopt van 2 augustus t/m 29 augustus.

Meer over het Zomerkrasfeest

Je boodschappen bezorgd op je vakantieadres in Nederland

Wijzig je adres en ontvang je bestelling gewoon op je vakantiebestemming in Nederland. Deze zomer bezorgen we jouw boodschappen namelijk op nóg meer plekken in Nederland, bijvoorbeeld op de Veluwe en in Noord-Holland. Als je op een camping of vakantiepark verblijft, bezorgen we tot aan de slagboom. Gewoon even een berichtje achterlaten, zodat we weten dat je bij de slagboom op ons wacht.

Meer informatie

Wissel nu je Air Miles in voor een bol.com cadeaukaart

Alleen online. Spaar met Air Miles voor een Bol.com cadeaukaart. Bij Bol.com kun je voor bijna alles terecht. Niet alleen voor films, muziek en elektronica, maar ook voor bijvoorbeeld tuingereedschap en sieraden. Met zo’n cadeaukaart slaag je dus altijd.

Wissel je Air Miles in

Ballenmeiden en -jongens voor de OranjeLeeuwinnen!

Koop 2 Calvé pindakaas potten of 2 doosjes Calvé pindakaasrepen, upload je bon en laat aan ons weten waarom jouw kind aan de zijlijn moet staan bij de OranjeLeeuwinnen.Doe mee