Nieuwe spaaractie bij Albert Heijn!

Eten smaakt lekkerder van goed en mooi bestek. Daarom kan je vanaf nu sparen voor bestek van Royal van Kempen en Begeer. Je kan kiezen uit 12 verschillende besteksets van hoogglans edelstaal of champagnekleurig edelstaal. Sparen kan van 4 oktober t/m zondag 6 februari 2022.

✔ Ontvang 1 bestekzegel bij elke 10 euro.
✔ Bij 25 zegels heb je al een volle spaarkaart.
✔ Van hoogwaardig edelstaal.
✔ Elegant en stijlvol design.

Veel plezier met sparen!

Gemaakt van hoogwaardig edelstaal

Al jarenlang heeft Royal van Kempen & Begeer ervaring met het maken van tijdloos bestek. Die weten dus écht wat lekker eet. Naast dat het design elegant en stijlvol is, heeft ieder item een dikte van 3,5 mm in plaats van de standaard dikte van 3 mm, waardoor het bestek lekker in de hand ligt. Daarnaast kan je exra lang genieten van je glanzende bestek vanwege het hoogwaardige edelstaal en de verhouding tussen chroom en nikkel. Zo blijf je dag na dag sjiek eten met deze besteksets.

Voor je het weet is je besteklade gevuld.

Extra snel sparen

Wekelijks kan je extra snel sparen met de spaarversnellers.

Bekijk spaarversnellers

1 spaarkaart = een set voor 2 pers.

Voor €6,99 en 25 zegels heb je een hoogglans tafelbestek set in huis. De set bestaat uit 2 vorken, 2 messen en 2 lepels.

Bekijk de bestekset

2 spaarkaarten = een set voor 4 pers.

Voor €19,98 en 50 zegels heb je twee champagnekleurige tafelbestek sets in huis. De twee besteksets bestaan uit 4 vorken, 4 messen en 4 lepels.

Bekijk bestekset

Royal van Kempen & Begeer: Maakt alledaagse momenten in de keuken en aan tafel bijzonder!

Het verhaal van Royal van Kempen en Begeer begon in 1789 en in de loop der jaren is van Kempen & Begeer uitgegroeid tot één van de meest innovatieve producenten en staat bekend om zijn bijzondere technieken en buitengewone vakmanschap. Hoogwaardige kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail geven de collecties een prachtige uitstraling.