Activeer 5 extra Bonusaanbiedingen

In Mijn Bonus Box vind je elke week 10 aanbiedingen en activeer je jouw 5 favoriete producten. Zo heb je nog meer persoonlijk voordeel naast de gewone Bonusaanbiedingen. Hoe beter we je leren kennen, hoe persoonlijker jouw Bonus Box wordt. En nóg meer voordeel met speciale Bonus Box knallers die gelden voor alle Bonus Box gebruikers.

Heb je de AH app nog niet? Klik op de blauwe button of scan de QR-code met je smartphone.

Download de AH app
Zo werkt Mijn Bonus Box

Het voordeel van Mijn Bonus Box

Wekelijks extra voordeel

  • Hoe beter we je leren kennen, hoe persoonlijker jouw Bonus Box wordt.
  • En nóg meer voordeel met speciale Bonus Box knallers die gelden voor alle Bonus Box gebruikers.

Speciaal voor jou

  • Hoe vaker je je extra aanbiedingen activeert, hoe beter we je leren kennen.
  • En hoe beter we je leren kennen, hoe persoonlijker jouw Bonus Box wordt.

Activeer wanneer jij wilt

  • Ook in de winkel kun je de Mijn Bonus Box aanbiedingen nog activeren. Je gekozen aanbiedingen zijn geldig van maandag t/m zondag.
  • Aanbiedingen zijn geldig in de winkel en bij een online bestelling.

Activeer altijd 10 Bonus Box aanbiedingen

Met Mijn Albert Heijn Premium kan je elke week 10 Bonus Box aanbiedingen activeren in plaats van 5. Zo heb je nog meer persoonlijk voordeel naast de gewone Bonusaanbiedingen. Daarnaast ontvang je altijd* 10% korting op het gehele biologische assortiment, spaar je digitaal 2x zo snel voor spaarzegels, Koopzegels en Mijn AH Miles, en tot 50% korting op abonnementen.

Activeer Premium voor €12 per jaar

Het werkt heel makkelijk!

Bekijk hier de instructievideo of lees hieronder stap voor stap hoe Mijn Bonus Box werkt.

Stap 1: Download of open de AH app op mobiel of tablet.

Stap 2: Zorg dat je Bonuskaart gekoppeld is.

Stap 3: Meld je aan voor Mijn Bonus Box.

Stap 4: Activeer je persoonlijke extra aanbiedingen.

Stap 5: Gebruik je Bonuskaart bij het boodschappen doen in de winkel of online bestelling.

Handige tips

Op vrijdag de nieuwe Bonus bekijken

Op vrijdag kun je al de Mijn Bonus Box van de volgende week bekijken. Ga naar ‘Bonus’ in de AH app en selecteer linksboven ‘vanaf maandag’.

Je aanbiedingen op de handscanner

Op de handscanner in de winkel kun je zien welke Mijn Bonus Box aanbiedingen je hebt geactiveerd. Klik rechtsboven en selecteer ‘Persoonlijke aanbiedingen’.

Meerdere keren kopen

Natuurlijk kun je meerdere keren gebruik maken van de Mijn Bonus Box aanbiedingen die je hebt geselecteerd. Ze zijn geldig t/m zondag.

Goed om te weten

  • Als je een aanbieding hebt gekozen, kan je deze niet meer deactiveren in die week. De week daarna staan er weer 10 nieuwe aanbiedingen voor je klaar waar je uit kan kiezen.
  • De aanbiedingen zijn geldig van maandag t/m zondag in de winkel en online. Let op; de bezorging van je online bestelling moet dus uiterlijk zondag plaatsvinden om te profiteren van de Mijn Bonus Box aanbiedingen.

  • Niet alle producten van Albert Heijn vind je terug in de Mijn Bonus Box. De aanbiedingen die je krijgt zijn van producten die in het assortiment van jouw voorkeurswinkel zitten.

Meest gestelde vragen

Om gebruik te kunnen maken van de Bonus Box moet je ervoor zorgen dat je de optie in jouw profiel voor Mijn Bonus Box hebt geactiveerd. Zodra dit is ingesteld kan je via de AH app (versie 7.13 en hoger) gebruik maken van de Bonus Box en wekelijks vijf producten activeren waarop jij graag bonuskorting ontvangt. Je kan natuurlijk ook 2 of 3 producten kiezen, het activeren verplicht je tot niets.

De versie van jouw AH app vind je in jouw profiel bij instellingen. De nieuwste AH app versie is uitsluitend te downloaden vanaf minimaal iOS 11 en Android 5.0. Ontving je altijd al Persoonlijke Bonusaanbiedingen, dan zal je nu wekelijks de Bonus Box ontvangen. Wanneer je de Bonus Box voor het eerst opent, zal je alleen kort door het aanmeldingsproces moeten gaan.

Nee, het is op dit moment niet mogelijk om na het activeren van een Bonus Box product het product te deactiveren om op deze manier een ander product te kiezen. Het geactiveerde product staat dus vast.

Zeker niet! De reguliere bonusaanbiedingen blijven gelden, de extra aanbiedingen van de Bonus Box komen daar nog een keer bovenop.

Iedere week ontvang je op vrijdag een nieuwe Bonus Box. Wil je de Bonus Box van volgende week uitpakken? Wijzig dan in de AH app de periode waarover je Bonusaanbiedingen wilt zijn. Verander de optie 't/m zondag' naar 'vanaf maandag'.

Jazeker! Je kan de geactiveerde producten meerdere keren kopen tegen de Bonusprijs. Er is geen maximum, met daarbij uitzondering op enkele producten die je online kan bestellen.

We zien dat deze tijd een enorme versnelling plaatsvindt op digitale oplossingen en hierin wil Albert Heijn ook vooroplopen. Steeds meer mensen maken gebruik van een smartphone en/of tablet en dit percentage blijft stijgen. Dat zagen we ook bij de introductie van de digitale koopzegels. Klanten die hulp nodig hebben bij het downloaden en installeren van de AH app en het openen van de Bonus Box, kunnen hiervoor terecht bij de Servicebalie en bij SeniorWeb. Klanten van Albert Heijn kunnen gebruik maken van een gratis 6 maanden lidmaatschap. Ook kan je terecht bij een van de 430 SeniorWeb leslocaties in Nederland.

Bekijk dan hier de overige meest gestelde vragen.

SeniorWeb helpt

Heb je meer hulp nodig bij het downloaden en installeren van de AH app en het openen van jouw Bonus Box?

SeniorWeb kan hierbij helpen. Bel 030-2769965 of ga naar seniorweb.nl voor meer informatie. Je kunt ook terecht bij een van de 430 SeniorWeb leslocaties in de buurt.

Download hier alle meestgestelde vragen over Mijn Bonus Box.

Bekijk hier de algemene voorwaarden voor Mijn Bonus Box.