bewaar
Rozemarijnbouillon met paddenstoelen
Rozemarijnbouillon met paddenstoelen
bewaar

Rozemarijnbouillon met paddenstoelen

Deze rijkgevulde bouillon maak je al in 20 minuten!

29 min. bereiden
110waarderingen

Ingrediënten

8 personen

300 g

paddenstoelen voor risotto

2 tenen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

1.5 l

kraanwater

3

paddenstoelenbouillontabletten

1 el

Royal funghi gedroogde paddenstoel

Deze rijkgevulde bouillon maak je al in 20 minuten!

Aan de slag

Halveer de grote paddenstoelen en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een soeppan en bak de paddenstoelen en knoflook 2 min. Voeg het water, de bouillontabletten, gedroogde paddenstoelen en takjes rozemarijn en tijm uit de paddestoelenmix toe en breng aan de kook. Laat de bouillon 10 min. op laag vuur trekken. Breng de bouillon op smaak met peper. Verwijder de kruiden en serveer de bouillon in diepe borden.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Rozemarijnbouillon met paddenstoelen

Instructievideo - 00:36 min.

Rozemarijnbouillon met paddenstoelen

Deze rijkgevulde bouillon maak je al in 20 minuten!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig