bewaar
Goedgevulde Italiaanse tomatensoep
Goedgevulde Italiaanse tomatensoep
bewaar

Goedgevulde Italiaanse tomatensoep

Succesnummer voor drukke avonden en heerlijk romig: met mascarpone en pesto.

15 min. bereiden
123waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

600 g

diepvries Italiaanse roerbakgroente

1 pakje

tomatencrèmesoep

1.5 l

kraanwater

400 g

cannellinibonen in blik

1 el

pesto arrabbiata

125 g

mascarpone

20 g

Grana Padano pittig kaasschaafsel

1

ciabatta

Succesnummer voor drukke avonden en heerlijk romig: met mascarpone en pesto.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een (soep)pan. Bak de wokgroenten 3 min. Voeg het pakje soep en 1½ liter koud water toe. Breng al roerend tegen de kook.

2

Voeg de cannellinibonen toe en kook de soep 8 min. zachtjes met de deksel schuin op de pan. Roer ondertussen de pesto door de mascarpone.

3

Breng de soep op smaak met peper en schep in kommen. Schep er wat pestocrème in en bestrooi met de kaas. Serveer met de in sneetjes gesneden ciabatta.

Goedgevulde Italiaanse tomatensoep

Succesnummer voor drukke avonden en heerlijk romig: met mascarpone en pesto.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig