bewaar
Tomaatciabatta met Italiaanse worst
Tomaatciabatta met Italiaanse worst
bewaar

Tomaatciabatta met Italiaanse worst

De lekkerste Italiaanse smaken in één gerecht.

15 min. bereiden
5 min. oventijd
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

ciabatta afbakbrood

4 el

traditionele olijfolie

2

uien

2 tenen

knoflook

10

Tasty Tom trostomaten

220 g

Italiaanse borrelworst

75 g

rucola

De lekkerste Italiaanse smaken in één gerecht.

Aan de slag

1

Verwarm de ovengrill voor. Halveer de ciabatta's in de lengte. Leg de helften op de bakplaat. Besprenkel de helften met 2 el olie. Rooster het brood in ca. 4 min. krokant in de oven.

2

Snijd ondertussen de uien in ringen en de knoflook in plakjes. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 5 min. op laag vuur. Snijd ondertussen de tomaten in plakken en verwarm de worsten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze in schuine plakjes.

3

Leg het brood op de borden. Verdeel de tomaat, ui, plakjes worst en rucola erover. Bestrooi met peper.

serveertipSnijd het brood in brede repen en serveer als borrelhapje.

Snijden

Instructievideo - 02:22 min.

Tomaatciabatta met Italiaanse worst

De lekkerste Italiaanse smaken in één gerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig