bewaar
Pasta met ricotta en rivierkreeftjes
Pasta met ricotta en rivierkreeftjes
bewaar

Pasta met ricotta en rivierkreeftjes

20 min. bereiden
80waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

2

courgettes

2 bakken

verse tagliatelle

2 eetlepels

olijfolie

½ zakje

verse Italiaanse kruiden

1 cup

groene pesto

1 cup

ricotta

2 bakjes

rivierkreeftjes

Aan de slag

Uien pellen en snipperen. Courgettes wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Tagliatelle beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten en uien ca. 3 minuten fruiten. Tijmblaadjes van takjes rissen, rest van kruiden fijnhakken. Courgettes en kruiden toevoegen aan ui en ca. 4 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Tagliatelle, pesto, ricotta en rivierkreeftjes in pan mengen. Tagliatelle en groente apart serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met ricotta en rivierkreeftjes

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig