bewaar
Fusilli met champignons en vegaspekjes
Fusilli met champignons en vegaspekjes
bewaar

Fusilli met champignons en vegaspekjes

Deze Italiaanse maaltijd zonder vlees of vis zet je rapido op tafel.

15 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

7.5 g

verse salieblaadjes

250 g

kastanjechampignons

2 el

traditionele olijfolie

150 g

vegetarische spekreepjes

300 g

gesneden prei

260 g

funghi porcini pastasaus

Deze Italiaanse maaltijd zonder vlees of vis zet je rapido op tafel.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Haal de blaadjes salie van de takjes en snijd de blaadjes in dunne reepjes. Snijd de champignons in kwarten. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de champignons, spekreepjes en 2/3 van de salie 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de laatste 2 min. de prei toe.

3

Giet de pasta af en roer de saus erdoor. Verwarm 3 min. al roerend op laag vuur. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Verdeel het champignon-preimengsel over de pasta en bestrooi met de rest van de salie. Serveer direct.

dieettipGlutenvrije maaltijd? Vervang de fusilli door glutenvrije pasta.

Fusilli met champignons en vegaspekjes

Deze Italiaanse maaltijd zonder vlees of vis zet je rapido op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig