bewaar
Kabeljauw in tomatenconsommé
Kabeljauw in tomatenconsommé
bewaar

Kabeljauw in tomatenconsommé

Dit hoofdgerecht staat al in 20 minuten of tafel. Relaxt!

20 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

romanesco

1 pot

tomatenconsommé

4 el

panko Japans paneermeel

2 tl

Carribean spice

500 g

verse kabeljauwhaasjes

25 g

ongezouten roomboter

150 g

rauwkost pittige radijsmix

Dit hoofdgerecht staat al in 20 minuten of tafel. Relaxt!

Aan de slag

1

Verdeel de romanesco in roosjes. Kook de roosjes 3 min. (blancheren), spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

2

Verwarm de tomatenconsommé op laag vuur. Voeg de geblancheerde romanescoroosjes toe, laat niet koken. Breng eventueel op smaak met zout.

3

Meng ondertussen de panko met de Carribean spice in een diep bord. Dep de vis droog met keukenpapier en snijd in 4 gelijke delen (voor 4 personen). Haal aan beide kanten door de panko.

4

Verhit de boter in een koekenpan en bak de kabeljauw 3 min. op 1 kant. Keer en bak nog 1 min. Verdeel de tomatenconsommé met de romanescoroosjes over diepe borden. Leg in het midden een bergje radijsmix. Leg daarop de vis.

variatietipIn plaats van panko kun je ook 4 el broodkruim gebruiken.

Blancheren

Instructievideo - 01:00 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauw in tomatenconsommé

Dit hoofdgerecht staat al in 20 minuten of tafel. Relaxt!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig