bewaar
Driekleurenwortels
Driekleurenwortels
bewaar

Driekleurenwortels

Mooie groente uit de oven, een bijzonder bijgerecht.

10 min. bereiden
30 min. oventijd
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

regenboog wortelmix

1½ el

hazelnootolie

1½ el

De Zeeuwse Boerin keukenstroop

1½ tl

Euroma Original spices by Jonnie Boer ras el hanout

½ tl

zout

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • bakplaat

Mooie groente uit de oven, een bijzonder bijgerecht.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Schrap de wortels, verwijder het groen en halveer de wortels in de lengte.

3

Meng de olie met de stroop, ras el hanout en het zout. Meng de wortels erdoor.

4

Verdeel de wortels over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster in ca. 30 min. in het midden van de oven gaar. Serveer warm of lauw.

combinatietipLekker bij côte de boeuf met rozemarijn en krieltjes. Kijk voor het recept elders op ah.nl/allerhande.
bewaartipHet mengen van de wortels met de marinade kun je 1 dag van te voren doen. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Driekleurenwortels

Mooie groente uit de oven, een bijzonder bijgerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig