bewaar
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
bewaar

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof

Als je gnocchi bakt, worden ze lekker krokant.

15 min. bereiden
84waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

arachideolie

500 g

De Cecco gnocchi

1 teen

knoflook

2

groene paprika's

300 g

diepvries rauwe gepelde roze garnalen

1 el

gedroogde oregano

400 g

tomatenblokjes

70 g

zongedroogde tomatentapenade

Als je gnocchi bakt, worden ze lekker krokant.

Aan de slag

1

Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

2

Snijd ondertussen de knoflook fijn. Halveer de paprika’s en verwijder de steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in repen. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de paprika, garnalen en oregano toe en bak 4 min. Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog 3 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Voeg de tapenade toe aan de gnocchi en schep om. Serveer met de paprika-tomatenstoof.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof

Als je gnocchi bakt, worden ze lekker krokant.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig