bewaar
Gevulde tomatensoep
Gevulde tomatensoep
bewaar

Gevulde tomatensoep

Stevige tomatensoep tjokvol groenten. Italiaanse kaas en brood maken 'm af.

15 min. bereiden
86waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode paprika

2 el

arachideolie

125 g

gesneden kastanjechampignons

150 g

verse boerenkool

400 g

tomatenblokjes

400 g

cannellinibonen

112 g

tomatencrèmesoep

1.3 l

water

130 g

zongedroogde tomaten in pot

75 g

Parmigiano Reggiano

Stevige tomatensoep tjokvol groenten. Italiaanse kaas en brood maken 'm af.

Aan de slag

1

Halveer de paprika. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit de olie in een soeppan en bak de champignons, paprika en boerenkool 3 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.

2

Voeg de tomatenblokjes, bonen, het pakje tomatensoep en heet water toe. Breng al roerend aan de kook en laat 8 min. op middelhoog vuur garen.

3

Roer de zongedroogde tomaatjes erdoor en verdeel over 4 kommen. Schaaf de kaas erover en serveer.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde tomatensoep

Stevige tomatensoep tjokvol groenten. Italiaanse kaas en brood maken 'm af.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig