bewaar
Snelle gebakken noedels met varkenshaas in oestersaus
Snelle gebakken noedels met varkenshaas in oestersaus
bewaar

Snelle gebakken noedels met varkenshaas in oestersaus

Oestersaus en varkenshaas: een gouden combinatie.

15 min. bereiden
129waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

mienestje

250 g

scharrel varkenshaas

1 tl

gemalen kaneel

1 mespunt

gemalen kruidnagel

3 el

arachideolie

200 ml

oestersaus

2 cm

verse gember

800 g

Chinese wokgroente taugé-rode paprika

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Oestersaus en varkenshaas: een gouden combinatie.

Aan de slag

1

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

2

Halveer ondertussen de varkenshaas in de lengte. Bestrooi met de kaneel, kruidnagel, peper en zout. Verhit 2 el olie in de wok en bak de varkenshaas 7 min. Keer regelmatig. Voeg de laatste minuut 2 el woksaus toe. Schep het vlees uit de pan op een bord en houd warm onder aluminiumfolie.

3

Schil en rasp de gember. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de gember 1 min. Voeg de Chinese roerbakmix toe en bak 4 min. Voeg de noedels en de rest van de woksaus toe en bak nog 1 min. Snijd het vlees in dunne reepjes en verdeel over de noedels.

combinatietipLekker met fijngesneden koriander.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.