bewaar
Taco's met worst, paprika en courgette
Taco's met worst, paprika en courgette
bewaar

Taco's met worst, paprika en courgette

Ideaal om met anderen te delen. En dan zijn ze ook nog glutenvrij.

20 min. bereiden
5 min. oventijd
licht pittig
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

270 g

Catalaanse braadworsten

1

courgette

295 g

gegrilde rode paprika's in pot

1 el

zonnebloemolie

740 g

bonenmix kidney, bruine & witte bonen

230 g

tacosaus mild

12

tacoschelpen

100 g

botersla

Ideaal om met anderen te delen. En dan zijn ze ook nog glutenvrij.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder het vel van de worst. Halveer de courgette in de lengte en snijd in dunne plakjes. Laat de paprika uitlekken en snijd in dunne reepjes.

2

Verhit de olie in een hapjespan en bak het worstvlees op middelhoog vuur in 2 min. bruin. Duw het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in kleine stukjes. Voeg de courgette toe en bak 2 min. mee. Laat de bonen uitlekken en voeg samen met de tacosaus toe. Laat op laag vuur 5 min. koken. Schep regelmatig om.

3

Verwarm ondertussen de tacoschelpen ca. 5 min. in de oven. Leg de schelpen in een schaal. Vul ze met de botersla en het worstmengsel en garneer met de reepjes paprika.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Taco's met worst, paprika en courgette

Ideaal om met anderen te delen. En dan zijn ze ook nog glutenvrij.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig