bewaar
Spaghetti met spinazie, gehaktballetjes en tomaat
Spaghetti met spinazie, gehaktballetjes en tomaat
bewaar

Spaghetti met spinazie, gehaktballetjes en tomaat

Supersnel eenpansgerecht van Italiaanse bodem.

10 min. bereiden
251waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

spaghetti

400 g

verse spinazie

2 el

tomatenpuree in blik

275 g

verse rundersoepballetjes

1

kippenbouillontablet

600 ml

heet water

250 g

cherrytomaten

Supersnel eenpansgerecht van Italiaanse bodem.

Aan de slag

1

Breek de spaghetti doormidden en doe samen met de spinazie, tomatenpuree, soepballetjes en hete bouillon in een ruime soeppan.

2

Laat met de deksel op de pan op middelhoog vuur 10 min. koken. Schep regelmatig om en roer de spaghetti goed los.

3

Halveer ondertussen de tomaten en voeg ze de laatste 5 min. toe. Breng op smaak met peper. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met spinazie, gehaktballetjes en tomaat

Supersnel eenpansgerecht van Italiaanse bodem.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig