bewaar
Gnocchi carbonara
Gnocchi carbonara
bewaar

Gnocchi carbonara

Klassieke pasta met spek en roomsaus, maar dan net even anders.

15 min. bereiden
109waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

arachideolie

100 g

magere gerookte spekreepjes

500 g

gnocchi

1

courgette

2

knoflook

520 g

carbonarasaus

300 g

diepvries tuinerwten

20 g

verse platte peterselie

Klassieke pasta met spek en roomsaus, maar dan net even anders.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een hapjespan en bak het spek 3 min. Voeg de gnocchi toe en bak 5 min. mee op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

2

Halveer ondertussen de courgette en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd in stukken van 1 cm. Snijd de knoflook fijn. Voeg de courgette, knoflook en wat peper toe aan de gnocchi en bak nog 5 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.

3

Doe ondertussen de carbonarasaus en tuinerwten in een pan en verwarm 6 min. op laag vuur.

4

Snijd ondertussen de peterselie fijn. Schep ¾ van de peterselie door de gnocchi en verdeel over 4 borden. Verdeel de carbonara-tuinerwtensaus erover en garneer met de rest van de peterselie.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi carbonara

Klassieke pasta met spek en roomsaus, maar dan net even anders.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig