bewaar
Mezzelune met saffraansalie-saliebotersaus
Mezzelune met saffraansalie-saliebotersaus
bewaar

Mezzelune met saffraansalie-saliebotersaus

Het is een kleine moeite, maar je pakt er groots mee uit. Een voorgerecht om mee te pronken.

10 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 mg

saffraan

1 el

kraanwater

8

verse salieblaadjes

250 g

koelverse mezzelune ricotta spinazie

100 g

ongezouten roomboter

Het is een kleine moeite, maar je pakt er groots mee uit. Een voorgerecht om mee te pronken.

Aan de slag

1

Week de saffraan in het water en snijd de salie fijn. Kook de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Smelt ondertussen de boter in het saffraanwater in een steelpan 3 min. op middelhoog vuur. Roer de laatste minuut de salie erdoor.

3

Giet de mezzelune af en verdeel over 4 borden. Schep over elke portie 1 el van de saffraan-saliebotersaus en serveer de rest ernaast.

combinatietipLekker met broccoli.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mezzelune met saffraansalie-saliebotersaus

Het is een kleine moeite, maar je pakt er groots mee uit. Een voorgerecht om mee te pronken.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig