bewaar
Roggecanapé met zalm en zoetzure biet
Roggecanapé met zalm en zoetzure biet
bewaar

Roggecanapé met zalm en zoetzure biet

Dat zo'n klein hapje zo'n groots effect heeft..!

10 min. bereiden
1 uur wachten
1waardering

Ingrediënten

15 porties

50 g

gekookte rode bieten

3 takjes

verse dille

2 el

gesnipperde rode uitjes

400 g

Brabants roggebrood

200 g

koelverse hüttenkäse kaas

250 g

warmgerookte zalmstukken

Dit heb je nodig

  • steruitsteekvorm

Dat zo'n klein hapje zo'n groots effect heeft..!

Aan de slag

Snijd de rode biet in kleine blokjes en snijd 2/3 van de dille fijn. Meng de rode biet met de gesnipperde rode uitjes en dille. Laat 1 uur staan. Steek ondertussen met een steruitsteekvorm 15 sterren uit het roggebrood. Verdeel het biet-uimengsel, de hüttenkäse en warmgerookte zalm over de sterren. Garneer met een takje dille.

kookstaptipAls je geen steruitsteekvorm hebt, kun je de stervorm ook met een scherp mesje uitsnijden of voor een andere vorm kiezen.

Roggecanapé met zalm en zoetzure biet

Dat zo'n klein hapje zo'n groots effect heeft..!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig