bewaar
Piadina met artisjok, veldsla en ricotta
Piadina met artisjok, veldsla en ricotta
bewaar

Piadina met artisjok, veldsla en ricotta

Een piadina kun je vullen met wat je lekker vindt. Probeer het eens met artisjok en ricotta.

20 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode uien

2 el

traditionele olijfolie

50 ml

balsamicoazijn

4

Loriana La Piadina Arrotolabile piadina

190 g

Sacla gemarineerde artisjokharten

250 g

ricotta

50 g

veldsla

Een piadina kun je vullen met wat je lekker vindt. Probeer het eens met artisjok en ricotta.

Aan de slag

1

Snijd de rode uien in dunne ringen. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en fruit de ui op laag vuur 4 min. Bestrooi met zout en voeg de azijn toe. Zet na 1 min. het vuur uit.

2

Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en verwarm de piadine in delen 2 min. Keer halverwege.

3

Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken. Verdeel achtereenvolgens de ricotta, ui, veldsla en artisjok- harten over de piadine.

4

Vouw de piadine dubbel en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Piadina met artisjok, veldsla en ricotta

Een piadina kun je vullen met wat je lekker vindt. Probeer het eens met artisjok en ricotta.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig