bewaar
Verse pasta in kruidige tomatensaus
Verse pasta in kruidige tomatensaus
bewaar

Verse pasta in kruidige tomatensaus

In de saus bij deze gevulde pasta zit zoveel groente dat je het vlees echt niet mist.

15 min. bereiden
pittig
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

koelverse perline con formaggio pasta

250 g

cherrytomaten

1

rode peper

2 el

traditionele olijfolie

250 g

Italiaanse roerbakgroente courgette

200 g

verse peultjes

390 g

pastasaus basis Italiaanse kruiden

50 g

Parmigiano Reggiano

50 g

geroosterde pijnboompitten

In de saus bij deze gevulde pasta zit zoveel groente dat je het vlees echt niet mist.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaten. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherpmesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakgroente, rode peper, peultjes en cherrytomaten 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de saus toe en verwarm 3 min. Roer regelmatig.

3

Rasp ondertussen de kaas. Giet de pasta af in een vergiet en laat uitlekken. Schep de pasta door de saus en verdeel over de borden. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten.

Verse pasta in kruidige tomatensaus

In de saus bij deze gevulde pasta zit zoveel groente dat je het vlees echt niet mist.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig