bewaar
Bonen-tomatenstoof met rozemarijn & chipolataworstjes
Bonen-tomatenstoof met rozemarijn & chipolataworstjes
bewaar

Bonen-tomatenstoof met rozemarijn & chipolataworstjes

Kruidige stoof met boterzachte borlotti's.

18 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

4 personen

410 g

Italiaanse roerbakgroente bonen-broccoli

3 el

traditionele olijfolie

225 g

varkenschipolata's

330 g

tomato frito

4

takjes rozemarijn

425 g

borlottibonen uit blik

90 g

Grana Padano kaasflakes

Kruidige stoof met boterzachte borlotti's.

Aan de slag

1

Houd de oregano uit de bak roerbakgroente apart. Halveer de broccoliroosjes. Verhit 2/3 van de olie in een hapjespan en roerbak alle groenten 5 min.

2

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 10 min. bruin en gaar.

3

Voeg ondertussen de tomato frito toe aan de groente en breng aan de kook. Zet het vuur laag, voeg de rozemarijn en bonen toe en verwarm 5 min. met de deksel op de pan.

4

Verwijder de takjes rozemarijn. Snijd de worstjes in stukken van 2 cm en meng met het bonenmengsel. Verdeel de stoof over de borden en bestrooi met de kaasflakes en oregano.

Bonen-tomatenstoof met rozemarijn & chipolataworstjes

Kruidige stoof met boterzachte borlotti's.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig