bewaar
Surf & turf carbonara
Surf & turf carbonara
bewaar

Surf & turf carbonara

Kan een carbonara nóg lekkerder? Ja, door vis toe te voegen!

15 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

magere gerookte spekreepjes

358 g

Maggi roerbakpasta carbonaramix

1 l

water

400 g

aspergebroccoli

400 g

diepvries tuinerwten

200 g

verse rivierkreeftjes

90 g

Parmigiano Reggiano-poeder

Kan een carbonara nóg lekkerder? Ja, door vis toe te voegen!

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakpasta en het water toe en roer door. Breng aan de kook en kook de pasta 12 min. beetgaar. Schep regelmatig om.

2

Halveer ondertussen de aspergebroccoli. Breng een pan water aan de kook en kook de aspergebroccoli met de bevroren erwten in 4 min. beetgaar. Meng de pasta met de groenten en rivierkreeftjes. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Surf & turf carbonara

Kan een carbonara nóg lekkerder? Ja, door vis toe te voegen!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig