
Surf & turf carbonara
Kan een carbonara nóg lekkerder? Ja, door vis toe te voegen!
Ingrediënten
4 personen
200 g
magere gerookte spekreepjes
358 g
Maggi roerbakpasta carbonaramix
1 l
water
400 g
aspergebroccoli
400 g
diepvries tuinerwten
200 g
verse rivierkreeftjes
90 g
Parmigiano Reggiano-poeder
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakpasta en het water toe en roer door. Breng aan de kook en kook de pasta 12 min. beetgaar. Schep regelmatig om.
Halveer ondertussen de aspergebroccoli. Breng een pan water aan de kook en kook de aspergebroccoli met de bevroren erwten in 4 min. beetgaar. Meng de pasta met de groenten en rivierkreeftjes. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Surf & turf carbonara
Kan een carbonara nóg lekkerder? Ja, door vis toe te voegen!

hoofdgerecht
4 personen
725 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de roerbakpasta en het water toe en roer door. Breng aan de kook en kook de pasta 12 min. beetgaar. Schep regelmatig om.
Halveer ondertussen de aspergebroccoli. Breng een pan water aan de kook en kook de aspergebroccoli met de bevroren erwten in 4 min. beetgaar. Meng de pasta met de groenten en rivierkreeftjes. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)200 g magere gerookte spekreepjes
358 g Maggi roerbakpasta carbonaramix
1 l water
400 g aspergebroccoli
400 g diepvries tuinerwten
200 g verse rivierkreeftjes
90 g Parmigiano Reggiano-poeder