bewaar
Minitiramisu met citroen en perzik
Minitiramisu met citroen en perzik
bewaar

Minitiramisu met citroen en perzik

Ieder z'n eigen toetje. Fris, fruitig & zoet.

15 min. bereiden
1 uur wachten
60waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

mascarpone

3 el

lemon curd

8

cantuccini

225 g

perzikschijfjes op siroop

125 g

verse frambozen

1 el

poedersuiker

Dit heb je nodig

  • glazen

  • staafmixer

Ieder z'n eigen toetje. Fris, fruitig & zoet.

Aan de slag

1

Meng de mascarpone met de lemoncurd. Leg op de bodem van elk glas 2 cantuccini. Laat de perziken uitlekken, vang de siroop op. Doe de perziken in een hoge beker en pureer met de staafmixer.

2

Besprenkel de cantuccini met 50 ml siroop. Schep de perzikpuree op de cantuccini en verdeel de mascarpone erover. Dek af en zet minimaal 1 uur in de koelkast.

3

Verdeel de frambozen over de glazen en bestrooi met poedersuiker.

bereidingstipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
variatietipEten er geen kinderen mee? Vervang de perziksiroop dan eventueel door 50 ml limoncello.

Minitiramisu met citroen en perzik

Instructievideo - 01:27 min.

Minitiramisu met citroen en perzik

Ieder z'n eigen toetje. Fris, fruitig & zoet.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig