bewaar
Pita's met bietenfalafel en coleslaw
Pita's met bietenfalafel en coleslaw
bewaar

Pita's met bietenfalafel en coleslaw

Vandaag is rood: de bietenfalafel en cranberry's bepalen de kleur (en de lekkere smaak)!

20 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

traditionele olijfolie

426 g

Garden Gourmet bietenfalafel

2 el

ketchup

3 el

yofresh

600 g

gesneden witte kool

50 g

gedroogde cranberry's

4

pitabroodjes

Vandaag is rood: de bietenfalafel en cranberry's bepalen de kleur (en de lekkere smaak)!

Aan de slag

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de bietenfalafel 6 min. op middelhoog vuur. Maak een sausje van de ketchup en Yofresh. Meng met de kool en voeg de cranberry's toe. Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd open en vul met coleslaw en bietenfalafel. Serveer met de rest van de coleslaw.

combinatietipLekker met een kop champignonsoep.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pita's met bietenfalafel en coleslaw

Vandaag is rood: de bietenfalafel en cranberry's bepalen de kleur (en de lekkere smaak)!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig