bewaar
Miljuschka Witzenhausens zalm met aardappelen en groenten op 1 plaat
Miljuschka Witzenhausens zalm met aardappelen en groenten op 1 plaat
bewaar

Miljuschka Witzenhausens zalm met aardappelen en groenten op 1 plaat

Dit ovengerecht ziet er niet alleen waanzinnig uit, de smaken doen het ook nog eens heel goed samen.

15 min. bereiden
20 min. oventijd
201waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

broccoli

450 g

voorgekookte aardappelschijfjes

2 el

traditionele olijfolie

600 g

verse zalmfilets

250 g

cherrytomaten

350 g

verse groene asperges

100 g

pancetta

2 tl

gedroogde oregano

1

limoen

Dit ovengerecht ziet er niet alleen waanzinnig uit, de smaken doen het ook nog eens heel goed samen.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de broccoli in roosjes, kook 3 min. en laat uitlekken. Leg de aardappelschijfjes op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de olie. Bestrooi met peper en eventueel zout en bak 5 min. in het midden van de oven. Snijd ondertussen de zalm in een gelijk stuk per persoon en halveer de tomaten.

2

Neem de bakplaat uit de oven. Verdeel de broccoli, zalm, tomaten, asperges, pancetta en oregano over de aardappelen en bak 15 min. in het midden van de oven. Neem uit de oven. Halveer de limoen en besprenkel het gerecht naar smaak met limoensap. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de rest van de limoen erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Miljuschka Witzenhausens zalm met aardappelen en groenten op 1 plaat

Dit ovengerecht ziet er niet alleen waanzinnig uit, de smaken doen het ook nog eens heel goed samen.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig