bewaar
Prei-paddenstoelenomelet met volkorenbrood
Prei-paddenstoelenomelet met volkorenbrood
bewaar

Prei-paddenstoelenomelet met volkorenbrood

Warm heel lekker, maar maak 'm gerust eerder en neem koud mee voor de lunch.

20 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

2 personen

100 g

paddenstoelen voor risotto

½ el

milde olijfolie

100 g

fijngesneden prei

3

middelgrote eieren

2 sneetjes

AH Liefde & Passie volkorenbroden

10 g

dieet halvarine

Warm heel lekker, maar maak 'm gerust eerder en neem koud mee voor de lunch.

Aan de slag

Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddestoelenmix en snijd fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de prei en de kruiden 3 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de paddenstoelen in plakjes, voeg toe aan de prei en bak nog 5 min. Breng op smaak met peper. Klop ondertussen de eieren los en schenk over de groenten in de pan. Doe de deksel op de pan en laat in ca. 10 min. op laag vuur gaar worden. Neem de omelet uit de pan en snijd in kwarten. Serveer met het volkorenbrood, besmeerd met de halvarine.

combinatietipLekker met wat rucola.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Prei-paddenstoelenomelet met volkorenbrood

Warm heel lekker, maar maak 'm gerust eerder en neem koud mee voor de lunch.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig