bewaar
Zoete-aardappelcurry
Zoete-aardappelcurry
bewaar

Zoete-aardappelcurry

Voeg eens zoete aardappel toe aan de Thaise curry: verrassend lekker!

20 min. bereiden
87waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

zoete aardappelen

2 el

arachideolie

300 g

gemarineerde Thaise kipfiletblokjes

400 g

Chinese wokgroente kool & sugarsnaps

400 ml

kokosmelk

600 g

1 minuut basmatirijst

Voeg eens zoete aardappel toe aan de Thaise curry: verrassend lekker!

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 cm (brunoise). Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de kipfiletblokjes en aardappelblokjes 2 min. Voeg de wokgroente toe en roerbak 1 min. mee. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat het geheel op laag vuur in 10 min. gaar worden. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de rijst over de kommen en schep de curry erover.

combinatietipLekker met koriander en een partje limoen.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoete-aardappelcurry

Voeg eens zoete aardappel toe aan de Thaise curry: verrassend lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig