bewaar
Honing-kaneelkwark in een glaasje
Honing-kaneelkwark in een glaasje
bewaar

Honing-kaneelkwark in een glaasje

Begin de dag goed met dit feestelijke ontbijtje en het kan eigenlijk niet meer mis gaan.

10 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

7 stuks

haverkoekjes oats

1

vanillestokje

500 g

volle kwark

40 g

rozijnen

2½ el

wilde bloemenhoning

1½ tl

kaneel

Dit heb je nodig

  • glazen

  • deegroller

Begin de dag goed met dit feestelijke ontbijtje en het kan eigenlijk niet meer mis gaan.

Aan de slag

1

Doe de koekjes in een plastic zak en rol met de deegroller tot kruimels. Schep de koekkruim in de glazen, maar maar houd wat achter voor de garnering.

2

Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met een mespunt het merg eruit. Meng het vanillemerg met de kwark, ¾ van de rozijnen, ⅘ van de honing en de kaneel. Verdeel het mengsel over de koekkruim.

3

Garneer met de rest van de koekkruimels, honing en rozijnen en bestrooi met wat extra kaneel.

algemeenJe kunt dit ontbijtgerecht ook serveren als nagerecht.

Honing-kaneelkwark in een glaasje

Begin de dag goed met dit feestelijke ontbijtje en het kan eigenlijk niet meer mis gaan.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig