bewaar
Snelle gazpacho met manchego broodje
Snelle gazpacho met manchego broodje
bewaar

Snelle gazpacho met manchego broodje

Gazpacho en manchego combi: je knippert een keer met je ogen en klaar is je Spaanse succesnummer voor warme dagen.

10 min. bereiden
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

295 g

gegrilde rode paprika's in pot

1

komkommer

350 ml

tomato frito

4 el

traditionele olijfolie

6

ijsblokjes

1

vers stokbrood

100 g

serranoham

150 g

Manchego kazen

150 g

knoflookolijven zonder pit

Dit heb je nodig

  • blender of staafmixer

Gazpacho en manchego combi: je knippert een keer met je ogen en klaar is je Spaanse succesnummer voor warme dagen.

Aan de slag

1

Doe de inhoud van het potje gegrilde paprika’s (inclusief het vocht en de knoflook) in een hoge kom of blender. Snijd de komkommer in stukken en voeg samen met de tomato frito, de helft van de olie en de ijsblokjes toe. Pureer met de staafmixer of blender tot gazpacho.

2

Halveer het stokbrood overlangs en besprenkel de broodhelften met de rest van de olie. Beleg met de ham. Snijd de kaas in plakjes en verdeel samen met de olijven over de ham. Leg de bovenkant van het stokbrood erop.

3

Schenk de soep in de kommen en serveer het stokbrood erbij. Laat iedereen aan tafel een stuk stokbrood afsnijden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle gazpacho met manchego broodje

Gazpacho en manchego combi: je knippert een keer met je ogen en klaar is je Spaanse succesnummer voor warme dagen.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig