bewaar
Tortelloni met blauwe kaas & gemengde paddenstoelen
Tortelloni met blauwe kaas & gemengde paddenstoelen
bewaar

Tortelloni met blauwe kaas & gemengde paddenstoelen

Onverwacht gasten? Maak verse gevulde eierpasta: chic Italiaans en zo klaar.

15 min. bereiden
55waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

paddenstoelen voor pasta

2½ el

traditionele olijfolie

500 g

verse tortelloni ricotta di bufala e limone

75 g

rucola

150 g

gorgonzola

Onverwacht gasten? Maak verse gevulde eierpasta: chic Italiaans en zo klaar.

Aan de slag

1

Snijd de paddenstoelen in stukken. Verhit 3/5 deel van de olijfolie in een koekenpan en bak de paddenstoelen 7 min. op middelhoog vuur. Kook ondertussen de tortelloni volgens de aanwijzing op de verpakking.

2

Verdeel de rucola over 4 borden. Schep de pasta met een schuimspaan uit de pan en verdeel over de rucola. Schep de paddenstoelen erop. Verdeel de gorgonzola in stukjes erover, besprenkel met de rest van de olijfolie en breng op smaak met wat peper.

Tortelloni met blauwe kaas & gemengde paddenstoelen

Onverwacht gasten? Maak verse gevulde eierpasta: chic Italiaans en zo klaar.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig