bewaar
Vegaschnitzel met ratatouille uit de oven
Vegaschnitzel met ratatouille uit de oven
bewaar

Vegaschnitzel met ratatouille uit de oven

25 min. bereiden
20 min. oventijd
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

courgette

1

aubergine

1

rode paprika

1 teen

knoflook

2

rode uien

6 el

traditionele olijfolie

1½ el

gedroogde Italiaanse kruiden

400 g

tomatenblokjes

1 kg

gnocchi

4

vegetarische schnitzels

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de courgette en aubergine in de lengte in vieren en snijd het vruchtvlees in parten. Snijd de paprika in stukken van 2 cm. Snijd de knoflook fijn en de ui in dunne partjes. Meng alle groenten met de olie, de Italiaanse kruiden, tomatenblokjes en gnocchi. Verdeel de ratatouille over 2 met bakpapier beklede bakplaten en breng op smaak met peper en eventueel zout. Rooster in ca. 20 min. gaar in de oven. Wissel halverwege om.

2

Verhit de rest van de olie in 2 koekenpannen en bak de schnitzels 3 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Serveer de ratatouille samen met de schnitzels.

combinatietipHoud je van pittig? Voeg dan 1 tl chili vlokken toe aan de ratatouille.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegaschnitzel met ratatouille uit de oven

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig