bewaar
Curry met pompoensaus
Curry met pompoensaus
bewaar

Curry met pompoensaus

Met deze curry heb je al bijna al je groente voor de hele dag binnen. En lekker dat-ie is!

15 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 teen

knoflook

2 el

(arachide)olie

300 g

scharrelkipfiletreepjes

3 el

Patak's milde currypasta

300 g

geschrapte worteltjes

400 g

gesneden prei

570 ml

AH Biologisch pompoensoep met linzen in zak

2

naanbroden naturel

Met deze curry heb je al bijna al je groente voor de hele dag binnen. En lekker dat-ie is!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipreepjes, currypasta en knoflook 3 min. op hoog vuur. Halveer ondertussen de worteltjes in de lengte. Voeg deze met de prei en pompoensoep toe, breng aan de kook en stoof 8 min. op laag vuur met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Roer regelmatig.

2

Verwarm ondertussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Schep de curry in diepe borden en serveer met het naanbrood.

combinatietipLekker met Griekse yoghurt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Curry met pompoensaus

Met deze curry heb je al bijna al je groente voor de hele dag binnen. En lekker dat-ie is!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig