bewaar
Noedelsalade met pindadressing
Noedelsalade met pindadressing
bewaar

Noedelsalade met pindadressing

De heerlijk pittige pindadressing maak je zelf. Zo klaar!

15 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

2 personen

180 g

kipdijfilet

1 el

arachideolie

125 g

eiermie

½ el

sambal badjak

4 el

kokos-maple pindakaas

100 ml

water

150 g

peen julienne

100 g

taugé

150 g

gesneden rodekool

2 el

seroendeng

Dit heb je nodig

  • grillpan

De heerlijk pittige pindadressing maak je zelf. Zo klaar!

Aan de slag

Meng de kipdijfi let met de olie, peper en eventueel zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de kip in 12 min. gaar. Keer regelmatig. Kook ondertussen de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de sambal, pindakaas en het water in een steelpan en verwarm al roerend 2 min. op laag vuur. Meng de mie met de pindadressing en schep om met de peen julienne, taugé en rodekool. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de noedelsalade op een grote schaal. Snijd de gegrilde kip in reepjes van 1 cm en verdeel erover. Bestrooi met de seroendeng.

combinatietipSeroendeng, de mix van geroosterde kokos en pinda’s, kun je als knapperige topping gebruiken bij veel Indonesische gerechten.
combinatietipLekker met limoen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedelsalade met pindadressing

De heerlijk pittige pindadressing maak je zelf. Zo klaar!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig