bewaar
Mexicaanse tostada's met gebakken vis & avocado
Mexicaanse tostada's met gebakken vis & avocado
bewaar

Mexicaanse tostada's met gebakken vis & avocado

Tostada is het Spaanse woord voor geroosterd. Vanavond rooster en vul je ze op z'n Mexicaans.

20 min. bereiden
8 min. oventijd
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8

tortillawraps

3 el

(arachide)olie

2

tomaten

1

komkommer

2 tl

red Mexican salsa

2

eetrijpe avocado's

3½ tl

picadillo

1 el

tarwebloem

525 g

verse pangasiusfilets

300 g

gesneden rodekool

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • bakplaten

Tostada is het Spaanse woord voor geroosterd. Vanavond rooster en vul je ze op z'n Mexicaans.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Leg de wraps op 2 met bakpapier beklede bakplaten en bestrijk met 1/3 van de olie. Bak in ca. 8 min. krokant.

3

Was ondertussen de tomaten en komkommer en snijd in blokjes van 1 cm. Meng de blokjes met de salsa. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Plet het vruchtvlees met een vork en breng royaal op smaak met peper en eventueel zout.

4

Meng de picadillo en bloem in een diep bord. Snijd de vis in stukken van 4 cm en wentel door het picadillo-bloemmengsel. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de vis in 3-4 min. goudbruin en gaar.

5

Verdeel de wraps over de borden. Besmeer met de avocado en verdeel achtereenvolgens de rodekool, tomaten-komkommersalsa en vis erover.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Mexicaanse tostada's met gebakken vis & avocado

Tostada is het Spaanse woord voor geroosterd. Vanavond rooster en vul je ze op z'n Mexicaans.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig