bewaar
Bloody Mary-gazpacho
Bloody Mary-gazpacho
bewaar

Bloody Mary-gazpacho

Zware avond achter de rug? We zetten het feest gewoon nog even door met dit drankje.

10 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode paprika

150 g

tomaten

350 ml

tomato frito

2 tl

Tabasco chipotle

100 ml

wodka

4

ijsblokjes

2 stengels

bleekselderij

8

cherrytomaten

8

radijsjes

Dit heb je nodig

  • blender

  • tapasprikkers

Zware avond achter de rug? We zetten het feest gewoon nog even door met dit drankje.

Aan de slag

1

Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de rode paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Doe de paprika, de tomaten, de tomato frito, de tabasco chipotle, de wodka en de ijsblokjes in de blender en pureer tot een gazpacho.

2

Halveer de stengels bleekselderij in de breedte. Rijg de cherrytomaten en de radijsjes aan de tapasprikkers. Verdeel de gazpacho over de glazen en garneer met de groente.

bereidingstipExtra pit? Extra tabasco!
serveertipMaak ’m kidsproof door de wodka weg te laten.
variatietipIn plaats van tomato frito kun je ook tomatensap gebruiken.

Bloody Mary-gazpacho

Zware avond achter de rug? We zetten het feest gewoon nog even door met dit drankje.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig