bewaar
Winterse tosti met spek en honing-mosterdsaus
Winterse tosti met spek en honing-mosterdsaus
bewaar

Winterse tosti met spek en honing-mosterdsaus

Zuurkool op je tosti is zeker het proberen waard!

15 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

4 personen

80 g

pancetta

125 g

verse zuurkool

100 g

Cheddar Tophat 48+

2 el

vloeibare honing

2 el

dijonmosterd

8 sneetjes

stevige donkere meergranenbroden

25 g

ongezouten roomboter

Zuurkool op je tosti is zeker het proberen waard!

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta in 3 min. knapperig. Keer halverwege. Schep met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

2

Doe ondertussen de zuurkool in een zeef, spoel goed af onder koud stromend water en laat uitlekken. Rasp de cheddar.

3

Meng de honing met de mosterd. Besmeer de sneetjes meergranenbrood met de honing-mosterdsaus en verdeel de pancetta, zuurkool en geraspte cheddar erover. Leg de rest van de sneetjes erop en druk stevig aan.

4

Besmeer de buitenkanten van het brood met de boter. Verhit een ruime koekenpan (of 2 kleinere) en bak de tosti’s in 6-8 min. goudbruin. Keer halverwege.

Winterse tosti met spek en honing-mosterdsaus

Zuurkool op je tosti is zeker het proberen waard!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig