bewaar
Lauwwarme zoete-aardappelsalade met Funghi Trifolati
Lauwwarme zoete-aardappelsalade met Funghi Trifolati
bewaar

Lauwwarme zoete-aardappelsalade met Funghi Trifolati

Een herfstige salade vol kleur.

25 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

zoete aardappel

270 g

Catalaanse varkensbraadworstjes

3 el

milde olijfolie

2

rode uien

400 g

paddenstoelen voor risotto

1½ el

Euroma by Jonnie Boer Funghi Trifolati specerijenmelange

150 g

veldsla

1 el

cremaceto balsamico

Een herfstige salade vol kleur.

Aan de slag

1

Schil de zoete aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm. Kook in water met eventueel zout in 6 min. beetgaar. Giet af in een vergiet, laat goed uitdampen en iets afkoelen. Bak ondertussen de worstjes in ⅓ van de olie in 12 min. goudbruin en gaar.

2

Snijd ondertussen de ui in dunne partjes en bak met de paddenstoelen en de Funghi Trifolati 4 min. in de rest van de olie in een grote koekenpan. Breng eventueel op smaak met zout. De verse kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet.

3

Leg de veldsla op een grote platte schaal en verdeel de aardappelen en vervolgens het paddenstoelenmengsel hierover. Besprenkel met de balsamicosiroop en serveer met de worstjes.

Lauwwarme zoete-aardappelsalade met Funghi Trifolati

Een herfstige salade vol kleur.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig