bewaar
Provençaalse aardappel met venkelworst
Provençaalse aardappel met venkelworst
bewaar

Provençaalse aardappel met venkelworst

Kruiden zijn de smaakmakers.

25 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

(olijf)olie

400 g

venkel-tijmworsten

900 g

Provençaalse aardappelpartjes met schil

500 g

winterpeen

1

komkommer

50 g

yoghurtdressing

75 g

veldsla

12.5 g

verse bieslook

4 el

mayonaise

1 tl

Franse mosterd

Dit heb je nodig

  • dunschiller

Kruiden zijn de smaakmakers.

Aan de slag

1

Verhit 1/4 van de olie in een koekenpan en braad de worsten op laag vuur in 15 min. rondom goudbruin en gaar.

2

Verhit ondertussen 2/4 van de olie in de grote koekenpan en bak de aardappelpartjes met peper en eventueel zout 15 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

3

Schil de winterpeen met de dunschiller en was de komkommer. Snijd ze allebei met de dunschiller in de lengte in lange linten. Meng in een schaal de dressing met de veldsla, wortel, komkommer, peper en eventueel zout. Snijd de bieslook fijn en verdeel over de salade.

4

Meng de rest van de olie met de mayonaise, mosterd en peper. Verdeel de aardappelpartjes, salade en worst over de borden en serveer de mayonaise-mosterddip erbij.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Provençaalse aardappel met venkelworst

Kruiden zijn de smaakmakers.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig