bewaar
Gegrilde edamame
Gegrilde edamame
bewaar

Gegrilde edamame

Heerlijk Japans bijgerechtje. Ook lekker bij de sushi.

10 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

5 porties

100 g

koelverse edamame sojabonen

½ tl

Euroma Original spices by Jonnie Boer shichimi togarashi

½ tl

zeezout

1 tl

geroosterde sesamolie

Dit heb je nodig

  • grillpan

  • sateprikkers

Heerlijk Japans bijgerechtje. Ook lekker bij de sushi.

Aan de slag

1

Verhit de grillpan zonder olie of boter. Rijg ondertussen telkens 5 edamameboontjes aan 1 satéprikker. Gril de boontjes ca. 6-8. min. op hoog vuur.

2

Leg boontjes aan de prikkers op een schaal en bestrooi met de shichimi en zout. Besprenkel met de sesamolie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde edamame

Heerlijk Japans bijgerechtje. Ook lekker bij de sushi.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig