bewaar
Aziatische kip met pittige noedelsalade
Aziatische kip met pittige noedelsalade
bewaar

Aziatische kip met pittige noedelsalade

Een salade die je door de noedels als complete maaltijd kunt eten. Kip, groente: alles zit erin!

25 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

270 g

udon noedels

2 el

zonnebloemolie

300 g

Thaise kipfiletblokjes

600 g

Thaise wokgroente

150 g

peen julienne

50 ml

koelverse wortel-sesamdressing

Een salade die je door de noedels als complete maaltijd kunt eten. Kip, groente: alles zit erin!

Aan de slag

1

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar spoel ze niet af. Laat goed uitlekken.

2

Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok en roerbak de kip in 5 min. gaar en bruin. Houd op een bord warm onder aluminiumfolie. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de wokgroente 5 min.

3

Meng ⅔ van de dressing door de noedels. Meng de rest van de dressing door de peen julienne. Verdeel de kip, noedels, wokgroente en wortel apart over de kommen.

serveertipLekker met partjes limoen en geroosterde pinda’s.