bewaar
Teriyaki-biefstuk met mihoen en paksoi
Teriyaki-biefstuk met mihoen en paksoi
bewaar

Teriyaki-biefstuk met mihoen en paksoi

5 ingrediënten en een kwartiertje; dat is wat je nodig hebt voor dit snelle roerbakgerecht.

15 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

mihoen

300 g

biefstukken

1 struik

paksoi

1 el

zonnebloemolie

150 ml

woksaus teriyaki-honing

50 g

gebakken uitjes

Dit heb je nodig

  • grillpan

5 ingrediënten en een kwartiertje; dat is wat je nodig hebt voor dit snelle roerbakgerecht.

Aan de slag

1

Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Bestrooi de biefstuk met peper en zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de biefstuk 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan, leg op een bord en laat afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten.

3

Snijd de paksoi in stukken van 2 cm breed. Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi 4 min. Snijd de biefstuk in plakjes van een ½ cm dik. Voeg de woksaus en mihoen toe aan de paksoi en laat goed heet worden.

4

Verdeel de mihoen met de paksoi over de borden en leg de biefstuk erop. Bestrooi met de gebakken uitjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Teriyaki-biefstuk met mihoen en paksoi

5 ingrediënten en een kwartiertje; dat is wat je nodig hebt voor dit snelle roerbakgerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig