bewaar
Granola-ontbijtmuffins met kwark en frambozen
Granola-ontbijtmuffins met kwark en frambozen
bewaar

Granola-ontbijtmuffins met kwark en frambozen

Kun je niet kiezen tussen granola of een muffin voor ontbijt? Dit is de oplossing!

10 min. bereiden
20 min. oventijd
1 uur wachten
3waarderingen

Ingrediënten

12 porties

3

eieren

250 ml

gecondenseerde melk in blik

1

rijpe banaan

1 tl

kaneel

200 g

amandelmeel

250 g

aardbei kokosnoot granola

200 g

volle kwark

150 g

verse frambozen

Dit heb je nodig

  • muffinvorm met 12 holtes

  • papieren cupcakevormpjes

Kun je niet kiezen tussen granola of een muffin voor ontbijt? Dit is de oplossing!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 175 °C. Breek de eieren boven een kom en meng samen met de gecondenseerde melk met een mixer in 3 min. luchtig.

2

Prak de banaan. Spatel de banaan, kaneel, het amandelmeel en de granola door het eimengsel. Doe de cupcakevormpjes in de muf­finvorm en verdeel het beslag erover. Bak in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Laat 1 uur a­fkoelen.

3

Schep vlak voor serveren op elke muff­in 1 el kwark en leg er een framboos op.

bereidingstipMaak de muffins een dag van tevoren en bewaar in een afsluitbare bak. Zo blijven ze zeker 4 dagen goed. Maak pas vlak voor serveren af met de kwark en frambozen.

Granola-ontbijtmuffins met kwark en frambozen

Kun je niet kiezen tussen granola of een muffin voor ontbijt? Dit is de oplossing!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig