bewaar
Gnocchi-traybake met gekruide paddenstoelen en salami
Gnocchi-traybake met gekruide paddenstoelen en salami
bewaar

Gnocchi-traybake met gekruide paddenstoelen en salami

Handig: alle ingrediënten gaan tegelijk de oven in. Kun jij ondertussen mooi even de vaatwasser uitruimen.

10 min. bereiden
20 min. oventijd
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

kastanjechampignons

200 g

paddenstoelen voor risotto

2

rode uien

150 g

goudsalami

800 g

gnocchi

1 el

Euroma by Jonnie Boer Funghi Trifolati specerijenmelange

3 el

traditionele olijfolie

100 g

babyspinazie

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Handig: alle ingrediënten gaan tegelijk de oven in. Kun jij ondertussen mooi even de vaatwasser uitruimen.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Veeg de champignons en paddenstoelen schoon met keukenpapier. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Halveer de champignons en snijd grote exemplaren in kwarten. Scheur de grotere paddenstoelen in stukken. Snijd de uien in dunne parten en de salami in reepjes.

2

Meng de gnocchi, salami, champignons, paddenstoelen, ui, funghi trifolati en olie in een schaal. Breng op smaak met eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Verdeel over een schaal, schep de spinazie erdoor en serveer.

Gnocchi-traybake met gekruide paddenstoelen en salami

Handig: alle ingrediënten gaan tegelijk de oven in. Kun jij ondertussen mooi even de vaatwasser uitruimen.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig