bewaar
Pimientos de Padrón
Pimientos de Padrón
bewaar

Pimientos de Padrón

Deze snack ken je vást wel de Spaanse terrassen op vakantie. Helemaal niet moeilijk!

5 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 porties

2 el

arachideolie

200 g

pimientos de padrón

½ tl

Euroma Original spices Jonny Boer zeezoutkristallen

Deze snack ken je vást wel de Spaanse terrassen op vakantie. Helemaal niet moeilijk!

Aan de slag

1

Verhit de olie in een wok, laat goed heet worden.

2

Bak de pimientos op hoog vuur ca. 4 min. of tot de pepers zwart beginnen te blakeren.

3

Neem uit de pan en bestrooi met het zeezout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pimientos de Padrón

Deze snack ken je vást wel de Spaanse terrassen op vakantie. Helemaal niet moeilijk!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig