bewaar
Red velvet latte
Red velvet latte
bewaar

Red velvet latte

Het beste van twee werelden in één drankje.

5 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

2 personen

120 ml

espresso

300 ml

volle melk

3 el

Van Vliet perenrood suiker voor stoofperen

1 el

bietensap

50 ml

slagroom in spuitbus

Dit heb je nodig

  • kleine garde

Het beste van twee werelden in één drankje.

Aan de slag

1

Verdeel de espresso over de glazen.

2

Breng de melk in een steelpan tegen de kook aan met ⅔ van het perenrood. Klop met een garde of speciale melkschuimer tot stevig schuim. Voeg samen met het bietensap toe aan de espresso en roer door.

3

Verdeel de slagroom erover en besprenkel met de rest van het perenrood.

combinatietipLekker met choc chip red velvet white chocolate cookies.

Red velvet latte

Instructievideo - 00:24 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Red velvet latte

Het beste van twee werelden in één drankje.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig