bewaar
Tagliatelle carbonara met kip & sperziebonen
Tagliatelle carbonara met kip & sperziebonen
bewaar

Tagliatelle carbonara met kip & sperziebonen

Geen inspiratie? Met pasta maak je iedereen blij. Extra fijn: dit gerecht staat al in 20 minuten op tafel!

20 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

Grand'Italia tagliatelle

600 g

sperziebonen

2

middelgrote uien

2 el

milde olijfolie

300 g

kipfiletreepjes

½ el

gedroogde oregano

400 g

Grand'Italia carbonara met pancetta in pot

Geen inspiratie? Met pasta maak je iedereen blij. Extra fijn: dit gerecht staat al in 20 minuten op tafel!

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle in een ruime pan water in 7 min. beetgaar (al dente). Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, laat het puntje zitten en kook de bonen de laatste 5 min. mee.

2

Snipper ondertussen de uien. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de kipfiletreepjes en gedroogde oregano toe en bak 3 min. Voeg de carbonara (saus) toe en warm 3 min. mee (niet laten koken).

3

Giet de pasta en sperziebonen af en meng met de saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met Parmezaanse kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle carbonara met kip & sperziebonen

Geen inspiratie? Met pasta maak je iedereen blij. Extra fijn: dit gerecht staat al in 20 minuten op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig