bewaar
Varkenshaas met gevulde ravioli, paddenstoelen & peultjes
Varkenshaas met gevulde ravioli, paddenstoelen & peultjes
bewaar

Varkenshaas met gevulde ravioli, paddenstoelen & peultjes

Ravioli is een pastasoort gevuld met bijvoorbeeld ricotta en eekhoorntjesbrood.

25 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

540 g

varkenshaas

4 el

milde olijfolie

15 g

verse salie

200 g

crème fraîche

1

bospaddenstoelenbouillontablet

150 ml

kraanwater

500 g

verse ravioli funghi porcini

2 tenen

knoflook

800 g

koelverse Italiaans roerbakgroente tuinerwten, peultjes, peterselie

Dit heb je nodig

  • hapjespan

Ravioli is een pastasoort gevuld met bijvoorbeeld ricotta en eekhoorntjesbrood.

Aan de slag

1

Snijd de varkenshaas in een stuk per persoon. Bestrooi aan beide kanten met peper en eventueel zout. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de varkenshaas in 12 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

2

Snijd de salie fijn. Neem het vlees uit de pan en laat op een bord rusten onder een deksel of aluminiumfolie. Voeg de crème fraîche, de helft van de salie, de bouillontablet en het water toe aan het achtergebleven bakvet en verwarm 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.

3

Kook ondertussen de pasta in 6 min. beetgaar. Snijd de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in de hapjespan en bak de roerbakgroente, knoflook en de rest van de salie 5 min. op middelhoog vuur.

4

Verdeel de pasta over de borden en verdeel de groente en varkenshaas erover. Verdeel de saus erover.

algemeenDit is een Allerhande Box recept.