bewaar
Gnocchi in tomatensaus met groenten
Gnocchi in tomatensaus met groenten
bewaar

Gnocchi in tomatensaus met groenten

Kleurrijk hè, dit Italiaanse groentegerecht!

15 min. bereiden
20 min. oventijd
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode uien

400 g

bloemkool- en broccoliroosjes

2 el

kappertjes in pot

2 el

milde olijfolie

1 kg

Grand’Italia gnocchi

690 g

Grand’Italia Sugocasa Erbe in fles

15 g

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • grote ovenschaal (20 x 30 cm)

Kleurrijk hè, dit Italiaanse groentegerecht!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de uien in dunne partjes en halveer de grote bloemkool- en broccoliroosjes. Doe de ui, bloemkool- en broccoliroosjes en kappertjes in de ovenschaal. Besprenkel met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Rooster in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar. Schep halverwege om.

2

Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de tomatensaus in een steelpan.

3

Giet de gnocchi af en schep door de saus. Verdeel samen met de geroosterde groenten over de borden. Scheur de basilicumblaadjes in kleine stukjes, strooi samen met de kaas over het gerecht en serveer.

combinatietipLekker met Parmezaanse kaas flakes. Het gerecht is dan niet meer vegetarisch.

Gnocchi in tomatensaus met groenten

Kleurrijk hè, dit Italiaanse groentegerecht!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig