bewaar
Mexicaanse pizza
Mexicaanse pizza
bewaar

Mexicaanse pizza

Zo klaar, deze heerlijke pizza met tacokruiden. Ay Caramba!

15 min. bereiden
9 min. oventijd
11waarderingen

Ingrediënten

2 personen

200 g

rundergehakt

1 el

Euroma Mexicaanse tacokruiden

1

rode ui

1

rode paprika

150 g

mais in blik

75 g

Cheddar Tophat 48+

2

pizzabodems tomaat

30 g

jalapeñopepers

7.5 g

verse koriander

65 g

crème fraîche

1 el

kraanwater

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Zo klaar, deze heerlijke pizza met tacokruiden. Ay Caramba!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C.

2

Verhit een koekenpan zonder boter of olie en bak het gehakt met de Mexicaanse tacokruiden in 5 min. op middelhoog vuur rul.

3

Snipper ondertussen de ui. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Laat de mais uitlekken en rasp de cheddar.

4

Verdeel het gehakt over de pizzabodems. Verdeel vervolgens de uisnippers, paprikablokjes, mais en jalapeño erover. Bestrooi met de geraspte kaas.

5

Verdeel de pizza’s over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pizza’s in het midden van de voorverwarmde oven in ca. 9 min. gaar.

6

Snijd de koriander fijn. Roer de crème fraîche los met het water en meng de koriander erdoor. Verdeel de kruiden-crème fraîche over de pizza’s.

Mexicaanse pizza

Zo klaar, deze heerlijke pizza met tacokruiden. Ay Caramba!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig