
Ingrediënten
4 personen
½
komkommer
½
verse groene jalapeñopeper
15 g
verse platte peterselie
1 teen
knoflook
1
sjalot
100 g
koelverse snoepgroente bleekselderij
100 g
romainesla
1
groentebouillontablet
1 el
appelciderazijn
250 ml
water
5
ijsblokjes
Dit heb je nodig
blender
Aan de slag
Schil de komkommer en snijd in plakken. Verwijder het steeltje van de groene jalapeñopeper en snijd in ringetjes.
Hak de platte peterselie grof. Snijd de knoflook en de sjalot grof.
Pureer alle ingrediënten in de blender.
Snelle groene gazpacho

4 personen
25 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil de komkommer en snijd in plakken. Verwijder het steeltje van de groene jalapeñopeper en snijd in ringetjes.
Hak de platte peterselie grof. Snijd de knoflook en de sjalot grof.
Pureer alle ingrediënten in de blender.
bewaartip:Neem de gazpacho mee in een thermosfles.
Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)½ komkommer
½ verse groene jalapeñopeper
15 g verse platte peterselie
1 teen knoflook
1 sjalot
100 g koelverse snoepgroente bleekselderij
100 g romainesla
1 groentebouillontablet
1 el appelciderazijn
250 ml water
5 ijsblokjes
Dit heb je nodig
blender